Maatwerk is onze specialiteit, Sky is the limit!

U bent personal trainer en zoekt de juiste trainingsmaterialen voor uw klanten? U heeft een sportschool en wilt uw vechtsportproducten voorzien van uw logo? Of u wilt de leerlingen van uw sportopleiding of vereniging allemaal hetzelfde judopak aanbieden? Bij DCRsports is niets te gek. Als dé groothandel in vechtsportproducten kunnen wij met zekerheid zeggen: u vraagt, wij leveren!

De scherpste prijs-kwaliteitverhouding

De kern van DCRsports? Wij ontwikkelen onze producten in onze eigen fabriek en hebben aanvullend een zeer breed netwerk van leveranciers, producenten en andere hoogstaande fabrikanten. Onze goede contacten en stevige kennis van de vechtsport maken dat wij u de scherpste prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden. Bij ons betaalt u dus een aantrekkelijke prijs zonder in te boeten aan kwaliteit. En wilt u een kleine oplage, maar toch maatwerk? Ook dat is bij ons geen probleem. Zelfs wanneer u slechts enkele stuks afneemt, maken wij de producten helemaal volgens uw wens én tegen scherpere prijzen dan elders.

Tevreden klanten als ultieme drive

Bij DCRsports hebben we een duidelijk doel: van iedere klant een tevreden klant maken. Wij stoppen pas als wij onze klanten hebben laten zien dat er meer mogelijk is dan wat zij tot nu toe gewend waren én zij goed voor de dag komen met hun nieuwe vechtsportproducten.

Maak een vrijblijvende afspraak. Het verplicht je verder tot niets

Neem gerust contact met ons op, zodat we alle mogelijkheden met u kunnen bespreken. U begrijpt: bij DCRsports is the sky the limit. Wij staan voor u klaar.

DCR sports

Sky is the limit, dat is waar wij in geloven!